Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A top ötben végezne idén a Renault Fotó: Facebook (Jolyon Palmer Official)

A top ötben végezne idén a Renault

Londonban mutatta be a Renault a 2017-es autójukat, az RS17-et. A francia gyártó képviselői nem titkolták: céljuk, hogy az idei szezonban az ötödik helyen végezzenek a konstruktőri bajnokságban.

A Renault tavaly tért vissza teljes értékű csapatként a Forma-1 mezőnyébe, miután átvette az anyagi gondokkal küzdő Lotus csapatot - a visszatérés első szezonja azonban nem sikerült dicsőségesen, hiszen tavaly mindössze nyolc pontot szereztek és kilencedikek lettek a konstruktőrök bajnokságában.

A keddi bemutatón a Renault Sport Racing elnöke, Jérôme Stoll is beszélt a csapat idei terveiről. "Úgy gondolom, hogy a 2017-es év nem csak nagy és izgalmas, hanem kulcsfontosságú is lesz."

Arra a kérdésre, miszerint mik lesznek a konkrét célok az idei szezonban, így válaszolt: "A cél nagyon egyszerű, hiszen ez az első olyan autónk, amit mi magunk fejlesztettünk, így az ötödik helyre pozicionálnánk magunkat. Megvan a csapatunk, a versenyzőink és a partnereink ahhoz, hogy ezt elérjük."

A Renault versenyzője marad ebben a szezonban is Jolyon Palmer, mellé csatlakozott a Force Indiától "átcsábított" Nico Hülkenberg, míg a csapat harmadik számú pilóta Szergej Szirotkin lesz.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna