Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A versenytársak szakembereit csábítja magához a Sauber

A Sauber bejelentette, hogy új műszaki szakembert igazol csapatához Ruth Buscombe személyében, aki a svájci istállónál a stratégiai mérnöki pozíciót fogja betölteni. Buscombe egy pár hónappal ezelőtt még a Haas alkalmazásában állt, azonban a szezon közepén otthagyta az amerikai csapatot.

A szakember korábban a Ferrari csapatát is erősítette, majd idén az újonc Haas-hoz csatlakozott. A közös munka az elején jól is ment, hiszen az amerikai istálló francia pilótája, Romain Grosjean mind az Ausztrál, mind pedig a Bahreini Nagydíjon pontszerző helyen végzett.

Június végén azonban nézeteltérésekre hivatkozva hivatalosan is otthagyta az amerikaikat Buscombe, viszont nem marad sokáig munka nélkül, hiszen a Malajziai Nagydíjon már a sauberes csapatpólót öltheti magára.

A Sauber az utóbbi időben igencsak belehúzott HR-fronton, hiszen a közelmúltban Nicolas Hennel de Beaupreau-t is leszerződtették, aki az aerodinamikai részlegért felel, valamint Xevi Pujolar is csatlakozott hozzájuk.

Jelenleg a Sauber az egyetlen olyan csapat a mezőnyben, amelyik még nem szerzett pontot idén.

Utoljára frissítve: kedd, 13 szeptember 2016 18:30
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna