Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Button az évek alatt mindig szoros kapcsolatban állt a csapattal. (A képen: Sir Frank Williams és Jenson Button) Button az évek alatt mindig szoros kapcsolatban állt a csapattal. (A képen: Sir Frank Williams és Jenson Button)

A Williams nem vár Button döntésére Kiemelt

A Williams csapatfőnök-helyettese, Claire Williams úgy nyilatkozott, hogy az istálló jövő évi felállását nem attól teszik függővé, hogy a jelenleg a McLarennél versenyző Jenson Button hogyan dönt a jövőjét illetően.

A Williams a 2016-os szezont a Valtteri Bottas-Felipe Massa felállással teljesíti, azonban megannyi spekuláció látott napvilágot arról, hogy jövőre Button visszatérhet egykori csapatához - a pletykák azután kaptak szárnyra, miután egy korábbi interjújában Claire Williams úgy nyilatkozott, hogy a brit pilóta egy vonzó opció lehet számukra.

Button szerződése a wokingi alakulattal a szezon végén jár le, és valószínűleg szeptember elejéig nem is fog döntés születni arra vonatkozóan, hogy 2017-ben a 36 éves pilóta, vagy a jelenleg teszt-, és tartalékpilótaként tevékenykedő Stoffel Vandoorne legyen Fernando Alonso csapattársa.

A Williams helyettes csapatfőnöke azonban azon a véleményen van, hogy nem függhet a jövő évük a McLaren és Button döntésétől. "A saját döntésünket fogjuk meghozni a következő pilótapárosunkat illetően, és nem fogunk azért a babérjainkon ülni, hogy Ron Dennis végre meghozza a döntését" - nyilatkozta Claire Williams a brit Press Association hírügynökségnek, majd hozzátette, hogy a tétlenül várakozás amúgy sem egyeztethető össze a csapat mentalitásával. "Kétségtelen, hogy ez egy remek történet lenne, azonban Jensonnek a számára legjobb döntést kell meghoznia, s nekünk is ugyanígy kell tennünk.

Tény, hogy a karrierjét nálunk kezdte, de Jensonnel kapcsolatban azt még fontosabb tudni, hogy ő egy remek versenyző, és még rengeteg harciasság van benne. Ő nem csak autóversenyzőként tehetséges, de nagyszerű személyiséggel is rendelkezik, és nekünk pont ilyen pilótára van szükségünk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ő döntésétől függünk" - zárta gondolatait Claire Williams.

Utoljára frissítve: kedd, 02 augusztus 2016 17:45
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna