Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Akár már a Maláj Nagydíjon ott lehet Pierre Gasly Fotó: Facebook (Pierre Gasly Officiel)

Akár már a Maláj Nagydíjon ott lehet Pierre Gasly Kiemelt

A Red Bull junior versenyzője, Pierre Gasly a napokban számít hírekre azzal kapcsolatban, hogy beülhet-e Carlos Sainz Jr. helyére a Toro Rossónál, aki a hírek szerint a Renault-nál válthatja Jolyon Palmert.

Gasly már tavaly remélte, hogy idén végre bemutatkozhat a királykategóriában a Toro Rosso színeiben, azonban a "kisbikák" idén is a Carlos Sainz Jr., Daniil Kvyat alkotta kettős mellett tették le a voksukat. A fiatal francia - mivel reményei nem váltak valóra - idén a Super Formulában állt rajthoz, méghozzá a Honda erőforrásokkal működő Mugen csapat színeiben. Ráadásul a 21 éves versenyző kilátásai - legalábbis eddig - nem voltak túl rózsásak a következő szezonra nézve sem, ugyanis úgy tűnt, hogy a Red Bull junior csapata 2018-ra is megtartotta volna a spanyol-orosz duót.

Azonban a Toro Rosso tárgyalásokat folytat a Hondával egy esetleges 2018-as együttműködéssel kapcsolatban, így a McLaren a japán erőforrásokat le tudná cserélni a Renault-éra - ebből adódóan a francia alakulat kitenné Jolyon Palmer szűrét, a brit helyére pedig Carlos Sainz Jr.-t szerződtetnék, így megnyílna a kapu Pierre Gasly előtt, aki akár már a Maláj Nagydíjon autóba ülhet.

A GP2 bajnoka nagyon óvatosan kezeli ezeket a pletykákat, s elég szűkszavúan is nyilatkozott a témával kapcsolatban. "Tudom, hogy jelenleg rengeteg dolog zajlik egyszerre. Az elkövetkezendő pár napban majd meglátjuk, hogy mi lesz."

"Ez az álmom, ezért dolgozom, hogy egyszer eljussak ide és a mai napig mindent megteszek azért, hogy valóra váljon. Számomra hihetetlen lenne, ha megvalósulna" - nyilatkozta Gasly. Hivatalos közlemény pedig igazából akár bármelyik pillanatban várható.

Utoljára frissítve: hétfő, 11 szeptember 2017 14:49
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna