Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Az eredeti Forma 1-es Williams versenyautó Magyarországon az Avalon Parkban! Kiemelt

A HELL ENERGY Magyarország Kft. – az első magyar cég, amelyik bekapcsolódott a száguldó cirkusz szponzorálásába – úgy döntött, hogy megvásárolja a 2009-2010-es Forma 1-es szezonban támogatott AT&T Williams csapat versenyautóját, hogy azt Miskolctapolcán az idén megnyílt Avalon Parkban kiállítva minden vendég és autó-motorsport rajongó közelről is megtekinthesse. A világklasszis versenyautót Czollner Gyula F1 szakkommentátor leplezte le a mélygarázs bejáratánál kialakított végső helyén.

A piacvezető magyar energiaital-gyártó cég vezetősége úgy döntött, hogy a vállalat nemzetközi sikerének zálogát, a két éven át támogatott Forma 1-es versenyautót szeretné Magyarországra hozni, hogy a cégcsoport legújabb turisztikai beruházásának látogatói testközelből is megcsodálhassák. A miskolctapolcai Avalon Park mélygarázsában kiállított AT&T Williams autó a legmodernebb Forma 1-es versenyautó, mely hazánkban megtekinthető. Korábban csak a kilencvenes évek egyik járműve volt hazánkban. A most Magyarországra érkezett autót olyan nagyszerű Forma 1-es pilóták vezették, mint Rubens Barrichello, Nico Rosberg és az autóval a 2010-es Brazíl nagydíjon pole pozícióból induló Nico Hülkenberg.

„Ez a versenyautó, nem csak a Forma 1, hanem immár a HELL történelmének is egy darabja, amelyre igen büszkék vagyunk. Az autó nagyon sokat jelent számunkra, hisz a nemzetközi piacokon elért gyors export sikereinket és a márka ismertségét a Forma 1-es sportág támogatása hozta meg számunkra. Szerettük volna, ha a HELL energiaital fogyasztóinak és természetesen az autó-motor sportág rajongóinak is lehetősége lenne, hogy testközelből is megismerkedjenek egy Forma 1-es versenyautóval. Erre korábban nem volt lehetőség, hiába ad otthont a szezon egyik versenyének Magyarország a Hungaroringen és bárhol a világon testközelből csak itt nálunk az Avalon Parkban lehet megtekinteni.” –nyilatkozta Tóth Eszter Anna, a HELL PR igazgatója.