Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
"Az öt másodperces büntetés már csak hab volt a tortán" Fotó: Facebook (Nico Hülkenberg)

"Az öt másodperces büntetés már csak hab volt a tortán"

Nico Hülkenberg szerint a biztonsági autós fázis számukra "rosszul volt időzítve", s ez is közrejátszott abban, hogy mindössze a 15. helyre tudta bekormányozni a VJM09-et.

A Force India német versenyzőjének a rajt után a 13. helyről sikerült felkapaszkodnia az ötödik pozícióba, azonban csapattársa, Sergio Perez előbb kapott friss abroncsokat, így a bokszkiállást követően visszacsúszott.

Hülkenberg helyzetét nehezítette az öt másodperces büntetés, amit azért kapott, mert túl lassan közelítette meg a bokszbejáratot. "A végére elég frusztráló lett számunkra a verseny, annak tudatában, hogy a rajtunk elég jól sikerült.

A biztonsági autós fázis sutba dobta a munkánkat, hiszen Checo után álltam ki a bokszba, ahol akkor nagy volt a forgalom."

A 28 éves pilótának a verseny alatt a gumikopással is meggyűlt a baja. "A szennyezett levegő is hatott ránk, gyorsabban fogytak az abroncsok. A nap fő témája egyértelműen a gumikopás volt, és úgy tűnik, hogy ez nagyobb hatással volt ránk, mint a többiekre, ennek is tudom be azt, hogy a futam második felében gyengén teljesítettünk.

Az öt másodperces büntetés már csak hab volt a tortán, de a végére nem jelentett számomra hatalmas különbséget. Nem volt meg a sebességünk ahhoz, hogy pontokat szerezzünk. Még dolgoznunk és fejlődnünk kell."

Utoljára frissítve: hétfő, 18 április 2016 19:14
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna