Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Azonnali hatállyal távozott a Renault csapatfőnöke Fotó: Renault Sport Formula One Team

Azonnali hatállyal távozott a Renault csapatfőnöke Kiemelt

A Renault csapatfőnöke, Frédéric Vasseur egy szezon után otthagyta a francia istállót. A csapat bejelentése szerint "közös megegyezéssel", de azonnal hatállyal távozott a szakember.

A Renault 2016-ban tért vissza teljes értékű istállóként a Forma-1-be, az ART Grand Prix egyik alapítója, Vasseur pedig először versenyigazgatóként csatlakozott a franciákhoz, majd a szezon közepén nevezték ki a legendás istálló csapatfőnökének.

Azonban a Renault vezetősége és Vasseur megállapodott abban, hogy a 2017-es szezonban már inkább külön utakon folytatják...

"Mindkét fél továbbra is elkötelezett amellett, hogy a jó munkakapcsolatot mindketten élvezték, és arra számítanak, hogy valamikor a jövőben, új formában majd folytathatják" - áll a francia gyártó hivatalos nyilatkozatában.

Az elnök, Jérôme Stoll és az ügyvezető igazgató, Cyril Abiteboul továbbra is marad a csapat vezetőségében.

Érdekesség, hogy a Renault mutatja majd be a leghamarabb a 2017-es autóját, hiszen már február 21.-én lerántják a leplet róla.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna