Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Button visszatér a Williamshez? Fotó: Facebook (McLaren)

Button visszatér a Williamshez?

A Williams csapatfőnök-helyettese, Claire Williams szerint Jenson Button a csapatok számára egy remek lehetőség lehet, hiszen - elmondása szerint - nem csak tapasztalt, de a mérnökökkel is kiválóan együtt tud működni.

A Williams úgy tervez, hogy Valtteri Bottas továbbra is a csapatukat fogja erősíteni, míg másik pilótájuk, Felipe Massa szerződése az év végén jár le, s mivel egyelőre még nem sikerült megállapodni a jövő évvel kapcsolatban, így a következő szezonra az ő helye akár fel is szabadulhat.

Jenson Button a karrierjét éppen a Williamsnél kezdte 2000-ben, s mivel a brit szerződése év végén jár le a McLarennel, így akár lehetősége is lenne a visszatérésre az első csapatához, azonban a Williams csapatfőnök-helyettesének elmondása szerint Buttonon kívül több pilótával is tárgyalásban állnak.

"Jó főcím lenne, nemde? Button visszatért a Williamshez" - mondta Claire Williams a Sky Sportsnak adott interjújában. "Ő egy világbajnok és rendkívül intelligens srác is egyben, aki ha bekerül egy csapatba tudja, hogyan kell azt maga köré építeni, valamint segít a mérnöki oldalról is az autók fejlesztésében. Szóval ez természetes, hogy ő a legtöbb csapat számára egy igencsak vonzó opció lehet, de még mi is rengeteg versenyzővel tárgyalunk jelenleg is, és még nem tudjuk biztosan, hogy szerepeljen-e a listánkon vagy sem."

Utoljára frissítve: hétfő, 20 június 2016 21:36
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna