Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Dobogóra állna a századik versenyén Grosjean © Copyright: Romain Grosjean / Haas F1 Team

Dobogóra állna a századik versenyén Grosjean

Romain Grosjean elmondása szerint a Haas különösen motivált, s remélik, hogy hazai pályán, az Amerikai Nagydíjon akár a pódiumra is felállhatnak.

A Haas idén az első szezonját tölti a királykategóriában, és a debütálásuk remekül sikerült, hiszen a szezonnyitón Grosjean hatodikként végzett, míg az azt követő versenyen, Bahreinben az ötödikként intette le a kockás zászló.

Az időmérőkön azonban nem teljesített ennyire fényesen az istálló, hiszen eddig összesen kétszer sikerült bekerülniük a Q3-ba, Oroszországban a nyolcadik, míg Ausztriában a hetedik helyre kvalifikálta magát a francia pilóta - Grosjean ennek ellenére bízik abban, hogy csapata előtt még fényes jövő áll.

"A Haas számára két cél volt idén: a pontszerzés, és az, hogy a top ötben végezzünk. Mindkettő kipipálva" - nyilatkozta a 30 éves versenyző, aki hozzátette: a következő céljuk az, hogy a dobogóra is felállhassanak minél hamarabb.

"Én szeretném megszerezni a Haas első győzelmét - ami egyébként egyszerűen hihetetlen lenne. Az egész elképzelés fantasztikus, és az nagyon sokat jelent nekünk, hogy Gene Haas mindenben támogat minket" - áradozott tovább Grosjean, majd kiemelte, hogy szeretne egy olyan szereplője lenni a Haas-nak, akire majd mindenki emlékezni fog a csapatnál.

A francia pilóta egyébként az Amerikai Nagydíjon fog jubilálni, hiszen a hétvégén századik futamán áll majd rajthoz. "Voltak hullámvölgyek - ahogy arra számítani lehetett - azonban ez egy csodálatos első év volt. Még mindig nagyon hiszek a csapatban és véleményem szerint egy fényes jövő áll előttünk.

A csapat rengeteget fejlődött, többet mint a versenytársak. Habár úgy tűnt, hogy hirtelen álltunk össze, azonban az első pillanattól fogva egy csapatként működtünk együtt.

Most, 17 nagydíjjal a hátunk mögött egyre jobban összedolgozunk. Mindenki jóban van mindenkivel, és mindenki tudja, hogy csapaton belül mi történik. Egyértelmű, hogy ez egy nagyon összetartó csapat."

Utoljára frissítve: szerda, 19 október 2016 23:24
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna