Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Ecclestone tárt karokkal várja Mick Schumachert Fotó: Facebook (Mick Schumacher)

Ecclestone tárt karokkal várja Mick Schumachert

Bernie Ecclestone elárulta: szeretné látni, ahogy Michael Schumacher kisebbik gyermeke, a 17 éves Mick Schumacher is bekerül a Forma-1-be.

Az elmúlt években az ifjú Schumacher egyre feljebb lépked a ranglétrán - már ami az együléses kategóriákat illeti. Habár a versenypályákon sikert-sikerre halmoz, azonban nagy teher nehezedik a tinédzserre, hiszen édesapja három évvel ezelőtt szenvedett síbalesetet, állapotáról azóta is keveset tudunk.

Miután tavaly második lett mind a német, mind pedig az olasz Formula 4-es kategóriában, arra a döntésre jutottak menedzsmentjével, hogy idén még egy lépést tesznek előre, s idén már a Formula 3-as Európa-bajnokságban csillogtatja meg tehetségét, ráadásul a rendkívül sikeres Prema Powerteam szerződtette le a 2017-es esztendőre.

A brit milliárdost, Bernie Ecclestone-t a német Bild magazin újságírója megkérdezte arról, hogy szerinte növelné-e a Forma-1 népszerűségé, ha egy Schumacher erősítené ismét a mezőnyt? "Ha hasonlóan tehetséges, mint az édesapja, akkor miért ne lenne így?

Jót tenne a Forma-1-nek az, ha a Schumacher név visszatérne."

Természetesen a leginkább érintett, Mick Schumacher is megszólalt ezzel kapcsolatban. "Szakmai szempontból nézve a Formula 3 egy újabb lépés a Forma-1 felé. De ahogy egyre közelebb kerülsz hozzá, úgy válik minden egyre bonyolultabbá.

Forma-1-es világbajnok szeretnék lenni - szerintem ezzel minden versenyző így van."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna