Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Elhalasztották a Kínai Nagydíjat Fotó: Mercedes AMG F1 / Wolfgang Wilhelm

Elhalasztották a Kínai Nagydíjat Kiemelt

Hetek óta sejteni lehetett azt, amiről egy pár órával ezelőtt adott ki hivatalos közleményt a Formula-1 sajtóosztálya: elhalasztják az eredetileg április 19-re tervezett Kínai Nagydíjat. Azzal kapcsolatban jelenleg nincs semmiféle hivatalos információ, hogy idén egyáltalán megtartják-e majd.

A hivatalos közlemény szerint a kínai szervezők és a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) közösen döntött arról, hogy a kínai gócpontú koronavírus járvány miatt nem tartják meg az áprilisban esedékes Kínai Nagydíjat. A közleményben hangsúlyozzák, hogy a mezőny szeretne majd minél előbb visszatérni Kínába, azonban az egészségügyi kockázatoktól jelenleg nem tudnak eltekinteni. (A legfrissebb jelentések szerint jelenleg 40.000 fertőzött van, a halálesetek száma pedig meghaladja az 1100-at.)

Arról jelenleg nincs hivatalos információ, hogy idén megtartják-e egyáltalán a Kínai Nagydíjat, azonban erre nem sok esély van. Az idei versenynaptár már így is zsúfolt, ráadásul logisztikailag is extra kihívást jelentene a csapatok számára.

Utoljára frissítve: szerda, 12 február 2020 16:02
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna