Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Elsimult az ügy: visszavonta panaszát a Sauber és  Force India Fotó: Alfa Romeo Sauber

Elsimult az ügy: visszavonta panaszát a Sauber és Force India Kiemelt

Az Alfa Romeo Sauber és a Force India közös közleményt adott ki, melyben az áll, hogy visszavonják a 2015-ben az Európai Bizottsághoz beadott panaszukat, amit azért nyújtottak akkor be, mert kifogásolták a sportágon belül történő pénzelosztásokat és a sport irányítását.

A sajtónak kiküldött hivatalos közleményben hangsúlyozzák, hogy azért jutottak erre a döntésre, mivel a Formula 1 tavaly kinevezett ügyvezető elnökével és vezérigazgatójával, Chase Careyvel sikerült megbeszélniük a nézeteltéréseket. A közleményben kitértek arra is, hogy a Liberty Media egy teljesen új, nyitott megközelítéssel viszonyul a csapatokhoz - ami korábban ugye Bernie Ecclestone-ról egyáltalán nem volt elmondható.

Az indiai és a svájci istálló korábban azt sérelmezte, hogy a csapatok nem részesültek egyenlő bánásmódban - ide tartoznak az olyan kérdések, mint a motorszabályozás vagy a pénzelosztások - azonban az új vezetéssel sikerült dűlőre jutniuk.

"Szeretnénk támogatni azt az átalakulási folyamatot, amely most a Formula 1-ben zajlik, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy azonnali hatállyal visszavonjuk a panaszt" - áll a sajtóközleményben.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna