Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Eric Boullier sem hagyta szó nélkül az Orosz Nagydíjon történteket Fotó: Facebook (McLaren)

Eric Boullier sem hagyta szó nélkül az Orosz Nagydíjon történteket Kiemelt

A McLaren versenyigazgatója, Eric Boullier úgy fogalmazott, hogy a wokingi csapat "nem tudja elrejteni" az Orosz Nagydíjon szerzett eredményét - nyilatkozta mindezt azután, hogy a brit alakulat Szocsiban sem remekelt.

Stoffel Vandoorne-t a 14. helyen intette le a kockás zászló, míg csapattársa, Fernando Alonso el sem tudta kezdeni a versenyt. Azonban talán még elkeserítőbb az a tény, hogy idén mindössze ez volt a második alkalom eddig, amikor az MCL32 be tudott fejezni egy futamot.

"Nem tudsz elrejteni egy ilyen eredményt; a McLaren-Honda nem egy 14. helyért versenyez" - fakadt ki Boullier. "Higgyétek el, nagyon keményen dolgozunk azon, hogy ez a helyzet ne tartson sokáig."

"Még mindig rendkívüli csalódásokat okoz számunkra a megbízhatósági és teljesítményi-kérdések a versenyhétvégéken - együtt kell dolgoznunk azon, hogy kihúzzuk magunkat ebből a helyzetből."

"Osztozom Fernando frusztrációján - nem elfogadható az, hogy két egymást követő nagydíjon csak egy autónk induljon el a versenyen, azonnal meg kell oldanunk ezt a hiányosságot."

A Honda vezetője, Yusuke Hasegawa reménykedik abban, hogy a csapat dolgai az elkövetkezendő versenyeken javulni fognak. "Nagy csalódás számunkra, hogy a futamot nem tudta mindkét versenyzőnk befejezni, de előre tekintünk és folytatjuk."

"A következő versenyeken várhatóak frissítések a hajtóműre vonatkozóan, és tovább fogunk dolgozni a fejlesztéseken annak érdekében, hogy versenyképesebbek legyünk a megbízhatóság területén is."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna