Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Ericsson finoman beolvasott a Saubernek Fotó: Sauber F1 Team

Ericsson finoman beolvasott a Saubernek Kiemelt

Marcus Ericsson úgy fogalmazott, hogy csapatának, a Saubernek meg kell értenie, hogy miért volt számukra visszalépés az, hogy az Orosz Nagydíjon a svájci istálló autóit intette le utolsóként a kockás zászló.

A Sauber Szocsiban szó szerint szenvedett egész hétvégén, mivel mind a két autójuk már a Q1-ben kiesett a kvalifikáción, s Ericsson a futam során csak a csapattársát, Pascal Wehrleint tudta megelőzni, ennek köszönhetően a 15. pozícióban intette le a kockás zászló, míg Wehrlein az utolsó, 16. pozícióban zárt. Ericsson egyébként mindössze három másodpercre volt a McLaren-Honda versenyzőjétől, Stoffel Vandoorne-tól, azonban úgy érezte, hogy a C36-Ferrari nem működött valami jól versenykörülmények között.

"Ezzel a versennyel nem lehetünk elégedettek" - mondta Ericsson. "Különösen a biztonsági autós fázis után nem voltunk valami jók."

"Nagyon sokat küzdöttem az autók egyensúlyával, és a gumik nem működtek megfelelően, így elég nehéz volt lépést tartanom az előttem haladó autókkal."

"A második szakasz rendben volt, ekkor már valamennyire tudtam tartani az előttem haladók által diktált ritmust."

"Összességében viszont úgy érzem, hogy egy lépést tettünk hátra az autó egyensúlyát illetően, összehasonlítva az eddigi versenyeken tapasztaltakkal."

Utoljára frissítve: kedd, 02 május 2017 10:08
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna