Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
F1 24 órában Fotó: Mercedes / Wolfgang Wilhelm

F1 24 órában Kiemelt

Vasárnap jelentették be, hogy a német RTL 30 év után először nem hosszabbítja meg az idén lejáró szerződését az F1-el. Azonban nem maradnak Formula-1 nélkül a Németországban élő szurkolók, viszont jelentős változásokra számíthatnak.

A futamokat ezentúl kizárólagosan a Sky Deutschland fogja közvetíteni. A legjelentősebb változás viszont kétségtelenül az lesz, hogy a csatorna évente összesen 4 futamot fog ingyen közvetíteni, a többi futamról pedig egy 30 perces összefoglaló lesz majd elérhető, ellenben a többi tartalom fizetős lesz.

Azonban öröm az ürömben, hogy Németországban ezzel egy időben megszületik az első, 0-24-ig csak F1-el foglalkozó csatorna is, ezzel együtt pedig több tartalom készül majd a közösségi oldalak számára is. Mindemellett minden verseny, időmérő, sajtótájékoztató élőben, HD minőségben lesz közvetítve, reklámok és megszakítások nélkül.

Utoljára frissítve: kedd, 23 június 2020 12:25
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna