Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
"Felipe kivételes teljesítményt nyújtott" Fotó: Sauber

"Felipe kivételes teljesítményt nyújtott"

A Sauber csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn úgy nyilatkozott, hogy a csapat mindvégig hitt abban, hogy képesek a pontszerzésre - igazuk volt, hiszen hazai futamán a brazil Felipe Nasr a kilencedik helyre kormányozta be az autóját.

Tény, hogy a Sauber igazán lehangoló teljesítményt mutatott ebben a szezonban, hiszen 19 versenyen át nem sikerült egyetlen pontot sem szerezniük, mindemellett Interlagosban a kvalifikáción sem voltak épp topformában.

Nasr a 21. helyről vághatott neki a kaotikus, hosszúra nyúlt futamnak, azonban a körülmények neki kedveztek, hiszen végül a két pontot érő kilencedik helyen intette le a kockás zászló a hazai szurkolók legnagyobb örömére - mindemellett megelőzték a Manort a konstruktőri bajnokságban.

"Minden itt lévő csapattagnak szeretnék köszönetet mondani, illetve azoknak is, akik Hinwilben, a főhadiszálláson tartózkodnak" - nyilatkozta Kaltenborn.

"A nehéz körülmények ellenére a csapat végig keményen dolgozott és erősen hittek a képességeikben - éppen ezért ezek a pontok megérdemeltek.

Tisztában voltunk azzal, hogy esős körülmények között képesek vagyunk pontszerző helyen végezni, még akkor is, ha hátulról kell felküzdenünk magunkat - Felipe kivételes teljesítményt nyújtott Interlagosban.

A hazai futamán, a rajongói előtt elért kilencedik hely az egész csapat számára örömet okozott."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna