Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Fernando Alonso 30 helyes rajtbüntetést kap Fotó: Facebook (McLaren)

Fernando Alonso 30 helyes rajtbüntetést kap Kiemelt

A spanyol világbajnok a szombati szabadedzésre már új erőforrást fog kapni - mivel ezzel a cserével Alonso már túllépi az egy szezonban maximálisan használható motorok számát, így további 25 rajthelyes büntetést fog kapni a már meglévő öt rajthelyes büntetés mellé, amit az új akkumulátor miatt kapott.

Habár a Honda még hivatalosan nem jelentette be a motorcserét, egy bennfentes már a BBC-nek megerősítette az értesüléseket.

Már hónapok óta újra és újra előkerülnek azok a pletykák - bennfentes forrásokra hivatkozva - hogy a wokingi alakulat felbontja a szerződését a japán gyártóval, habár a McLaren vezérigazgatója, Jonathan Neale nem győzi cáfolni ezeket a híreszteléseket. "Szerződésünk van a Hondával és mindent megteszünk annak érdekében, hogy áthidaljuk a nehézségeket."

"Viszont nem lehet azt sem figyelmen kívül hagyni, hogy most hol tartunk, hiszen nyilván nem ott vagyunk, ahol kellene lennünk - ez a szezon elég frusztráló, és még továbbra is elég messze vagyunk attól, hogy a Honda legyen az éllovas."

"Az F1-ben a legjobbak szerepelnek és ez a verseny kemény és könyörtelen. Nem hiszem, hogy ezen olyan könnyen túllendülnénk, éppen ezért le kell ülnünk és át kell beszélnünk a helyzetet és a legjobb az, ha ezek a beszélgetések zárt ajtók között folynak. Dolgozunk azon, hogy áthidaljuk a problémákat, de azt is tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet tarthatatlan."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna