Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Giovinazzi ugrik be Wehrlein helyére Fotó: Facebook (Sauber F1 Team)

Giovinazzi ugrik be Wehrlein helyére Kiemelt

A hétvégi Kínai Nagydíjon ezúttal sem fog rajthoz állni a Sauber versenyzője, Pascal Wehrlein - helyét ismét Antonio Giovinazzi veszi majd át. Arról egyelőre nincsenek biztos információk, hogy ebben a hónapban egyáltalán versenyezhet-e a svájci istálló tehetsége.

Pascal Wehrlein még Miamiban, a Race of Champions-on bukott egy hatalmasat, s az orvosai tanácsára hagyta ki a szezon előtti első tesztet, amelyen a Ferrari tartalékpilótája, Antonio Giovinazzi helyettesítette. A várakozásokkal ellentétben azonban a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon sem tudott rajthoz állni a 22 éves pilóta, s akkor is az olasz ugrott be helyette - Wehrlein akkor úgy fogalmazott, hogy még nincs olyan formában, hogy az 58 körös versenyt teljesíteni tudja.

Giovinazzi Forma-1-es bemutatkozása elég jól sikerült, hiszen a 12. pozícióban intette le a kockás zászló - a német és mauritiusi kettős állampolgársággal rendelkező versenyzőnek éppen ezért lenne miért aggódnia, azonban Wehrlein továbbra is optimista: reméli, hogy Bahreinben már rajthoz állhat, azonban ha ez nem jönne össze, akkor is az Orosz Nagydíjon már mindenképpen ott lenne a rajtrácson.

"Számomra most az a legfontosabb, hogy tudjak intenzíven edzeni és száz százalékos, a lehető legjobb formámban legyek ott a rajtrácson" - nyilatkozta Wehrlein, aki hozzátette: úgy készül, hogy minél előbb rajthoz tudjon állni. "Remélhetőleg erre már Bahreinben lesz lehetőség, ha nem, akkor kihasználjuk az időt a megfelelő felkészülésre, hogy Oroszországban már ott tudjak lenni."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna