Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Grosjeanék szakácskönyve már előrendelhető Kiemelt

A szakácskönyv, amelyet a francia pilóta és felesége, a televíziós műsorvezető, Marion Jollès Grosjean állítottak össze, a hónap végén kerül a boltok polcaira.

A könyvben összesen 46 recept lesz található, s a kötetet olyan szakácsok segítségével hívták életre, mint Akrame Benallal, Guy Savoy és Christophe Michalak.

Grosjean - aki amúgy nagy rajongója a gasztronómiának - nem csak "száraz" recepteket oszt meg az olvasókkal. A könyv, amely a 'Cuisine et Confidences' címet viseli, angol és francia nyelven lesz majd elérhető.

„Szeretek különböző országokból származó hozzávalókat felhasználni főzéskor, szóval ebben a receptkönyvben benne lesz minden, amit mi otthon szoktunk főzni. Természetesen minden recepthez majd tartozni fog egy történet is, így személyesebbé is tesszük majd a kötetet" - nyilatkozta még a Magyar Nagydíjon Romain Grosjean a nekünk adott exkluzív interjújában. A teljes interjú a Sportime Magazin legfrissebb számában olvasható, amely már megtalálható a boltok polcain.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna