Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Gutiérrez csalódott a szezon első fele után Fotó: Facebook (Haas F1 Team)

Gutiérrez csalódott a szezon első fele után

A Haas mexikói versenyzője, Esteban Gutiérrez úgy nyilatkozott, hogy unja már, hogy a futamokon a 11. helyen végez, és csalódott, hogy a szezon első felében nem sikerült számára a pontszerzés.

A 25 éves pilóta legutóbb a Német Nagydíjon hasította át tizenegyedikként a célvonalat - a szezon során pedig összesen négyszer végzett ebben a pozícióban. Gutiérrez két kiállásos taktikán volt, s a csapattal együtt abban reménykedtek, hogy ez beválhat, azonban így sem sikerült számára az áhított pontszerzés. A mexikói frusztráltsága érthető, hiszen csapattársa, Romain Grosjean már 28 pontnál jár, miután Ausztráliában, Bahrein-ben, Oroszországban és Ausztriában is sikerült a legjobb tízben végeznie.

"Kezd unalmassá válni ez a tizenegyedik hely" - nyilatkozta Gutiérrez. "A Német Nagydíjon a lehető legtöbbet hoztuk ki a helyzetből, nagyon agresszív stratégián voltunk, ami az elején igencsak kemény volt, valamint a lágy és a szuperlágy abroncsok közti különbség nagyobb volt a vártnál. A rajtnál kipörögtek a kerekeim ezért sokan el is mentek mellettem, azonban nagyon hamar javulni kezdtünk és egészen a végéig harcoltunk."

A mexikói mindemellett pozitívan tekint az év második felére. "Minden futammal egyre jobbak lettünk, kevesebb lett a probléma, és nagyobb az összhang. Nem jó érzés folyton a 11. helyen végezni, de meg vagyok arról győződve, hogy a szezon második felében már nekem is lesznek lehetőségeim - tudom, hogy mire vagyok képes. Természetesen a csapattársam megelőzése a célom, azonban nem fogom beérni ennyivel."

Utoljára frissítve: szerda, 17 augusztus 2016 21:31
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna