Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
"Hamilton celebeskedése jót tesz az F1-nek" Twitter: @LewisHamilton

"Hamilton celebeskedése jót tesz az F1-nek" Kiemelt

Damon Hill kétszeres világbajnok Forma-1-es versenyző szerint nem szabadna kritizálni ifjú honfitársát, a brit Lewis Hamiltont életvitele miatt.

Sokan rossz szemmel nézik a 31 éves világbajnok pályán kívül életét. Hamilton roppant aktív a közösségi médiában, és gyakran a Kardashian testvéreket is megszégyenítve ontja magából a posztokat. Egykori csapatfőnöke és korábbi mentora, a McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis is aggodalmának és egyet nem értésének adott hangot. Hill szerint azonban a dolog túl van lihegve, és véleménye szerint a háromszoros vb-győztes önmarketingje csak jót tehet a sportnak.

"Sok ember azt mondja, hogy nem érdekli őket az, hogy mit hordasz, mit vettél vagy éppen melyik partyra voltál hivatalos. A helyzet azonban az, hogy a nagy többséget igenis érdekli."

"Van egy nagyszerű versenyző, aki hozza a tőle elvárt eredményeket, élvezi az életet és a munkája gyümölcsét. Aki pedig esetleg nem ismeri és megkérdezi, hogy te mégis ki a fene vagy, akkor válaszolhat a következőképpen: 'az F1-ben versenyzek, nézz meg!' Ez jó a sportnak." - osztotta meg véleményét az 55 éves legenda, Damon Hill.

Utoljára frissítve: hétfő, 18 január 2016 13:59
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna