Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Hamilton elismeri Verstappen tehetségét Fotó: Red Bull Content Pool

Hamilton elismeri Verstappen tehetségét Kiemelt

A Kínai Nagydíjon a győzelmet bezsebelő Lewis Hamilton úgy nyilatkozott, hogy reméli, idén nem csak a Ferrari, hanem a Red Bull is csatlakozni fog a győzelmekért folyó csatába.

A Mercedes brit versenyzője idei első győzelmét szerezte Kínában, miután a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon a Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel diadalmaskodott, míg a Red Bull eddig igazán nem tudott beleszólni a győzelemért folyó csatába.

Melbourne-ben Verstappent az ötödik helyen intette le a kockás zászló, míg a Kínai Nagydíjon elképesztően ment, hiszen a 16. helyről rajtolt, s a futam alatt egészen a harmadik helyre küzdötte fel magát. "Jó, ha van körülötted egy fiatalabb személy" - mondta Hamilton. "Max egyértelműen fantasztikus munkát végez azóta, amióta itt van a rajtrácson, és úgy gondolom, hogy egyfajta frissességet hozott mindannyiunk számára, szóval nyilvánvaló, hogy ő az egyik legnagyobb üldözőnk."

"Remek pillanatai vannak a futamok során, és nem csak maximálisan kihasználja a helyzeteit, hanem még túl is teljesíti azokat, éppen ezért nem véletlen, hogy sokszor neki szavazzák meg a 'nap versenyzője' elismerést."

"Őszintén remélem, hogy a Red Bull tud majd még fejlődni a szezon során, mivel úgy gondolom, hogy egy harmadik elemmel még izgalmasabb lenne a harc a bajnokságban."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna