Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Hamilton magyarázatot adott a viselkedésére Fotó: Facebook (Lewis Hamilton)

Hamilton magyarázatot adott a viselkedésére

Lewis Hamilton jól szórakozik azon, hogy a pályán sorra győzi le azon ellenfeleit, akik kritikákkal illették a magánéletét, és reméli, hogy a jövőben több embernek is be tudja azt bizonyítani, hogy nem rossz az, amit csinál.

A kritikusok rengetegszer szóvá tették a Mercedes versenyzőjének - finoman szólva - sűrű programját, s életvitelét. A 2015-ös szezon végén, illetve 2016 elején úgy tűnt, hogy lehet alapja a rosszmájú megjegyzéseknek, hiszen a brit várakozásokon alul teljesített, míg csapattársa, Nico Rosberg sorra nyerte a futamokat.

A háromszoros világbajnokot megkérték arra, hogy reagáljon az ex-Forma-1-es versenyző, John Watson kemény és kritikus szavaira (miszerint Hamiltonnak jobban oda kellene figyelnie a versenyzésre, s ha ezen nem változtat, akkor inkább adja át a helyét másnak - a szerk.), így felelt: "Szeretem ezt a felfogást... Sokan inkább beleragadnak a szűk gondolataikba és nézeteikbe - néhányunk úgy tűnik, hogy nem szeretne nyitott lenni a világra, nem akarja a változást.

Én csak szeretnék úgy élni, ahogy én jónak látom, és számomra nem telhet el úgy egy nap, hogy megbánjam az aznap történteket. Reggel, amikor felkelsz, nem tudhatod, hogy az lesz-e életed utolsó napja. Hiszek abban, hogy az életet élvezni kell, és meg kell ragadnod minden lehetőséget, amit az élet felkínál neked.

Ha vannak céljaid, tegyél meg mindent azért, hogy megvalósítsd őket, és ez ne csak egy rövid fejezet legyen az életed forgatókönyvében, hanem élj így."

Utoljára frissítve: csütörtök, 18 augusztus 2016 20:31
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna