Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Hamilton szerint blöffölt a Ferrari Fotó: Facebook (Lewis Hamilton)

Hamilton szerint blöffölt a Ferrari Kiemelt

Lewis Hamilton úgy véli, hogy a Ferrari blöffölt - mindezt abból szűrte le a háromszoros világbajnok, hogy az olasz gyártó csak az utolsó tesztnapokon villantotta meg igazán a foga fehérjét.

Sebastian Vettel elképesztő tempót diktált már csütörtök reggeltől kezdve - a Ferrari a lágy, a szuperlágy és az ultralágy keveréken is remekül muzsikált, utóbbival pedig a négyszeres világbajnok a leggyorsabbnak is bizonyult a harmadik tesztnapon.

"Szerintem a Ferrari blöfföl" - nyilatkozta csütörtökön Hamilton. "Úgy gondolom, hogy sokkal gyorsabbak annál, amit eddig mutattak, habár nehéz lenne most azt meghatározni, hogy ki a leggyorsabb. De ők nagyon közel vannak hozzánk, ha nem gyorsabbak nálunk. Bármi is a helyzet, én készen állok kimenni a pályára és versenyezni."

Hamilton újdonsült csapattársa, Valtteri Bottas azt szeretné, hogy a Mercedes jobban testreszabja azokat a frissítéseket, amelyeket ezen a héten alkalmaztak az autón - s a finn azt is elismerte, hogy jelenleg nem teljesen elégedett az autóval. "Még mindig ott tartunk, hogy kiderítsük, hogy ezen frissítések közül melyik fekszik legjobban az autónknak, és rájöjjünk arra, hogyan tudjuk ebből a csomagból a száz százalékot kihozni."

"Minden nap egy meredek tanulási görbe számunkra, és még mindig egy csomó munka vár ránk."

"Melbourne-ben egy szoros versenyre számítok, így a legtöbbet kell kihoznunk magunkból az utolsó tesztnapon."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna