Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Haryanto nem adja fel Fotó: Facebook (Rio Haryanto)

Haryanto nem adja fel

Rio Haryanto elmondása szerint pozitívak a kilátásai, és minden esélye megvan arra, hogy 2017-ben visszatérhessen a Forma-1 rajtrácsára.

Az indonéz pilóta 12 versenyt teljesített a 2016-os szezonban a Manor színeiben, azonban a nyári szünet alatt elbocsájtották, miután nem sikerült a menedzsmentjének a szerződésben foglaltakat teljesítenie. A csapat ennek ellenére felajánlott neki egy tartalék versenyzői pozíciót, amit Haryanto örömmel elfogadott, azonban nem vesztette szeme elől legfőbb célját: jövőre újra versenyezni akar a királykategóriában.

"Nagyon keményen dolgozunk annak érdekében, hogy szponzorokat találjunk" - írta le jelenlegi helyzetét a 23 éves pilóta a Fox Sportsnak.

"Megnéztük a csapatokat, hogy milyen lehetőségeink lennének, és úgy látom, hogy pozitívan alakul minden, jók a kilátásaink. A következő hetekben több versenyző és csapat is bejelentéseket fog tenni, és remélem, hogy ezzel kapcsolatban rólam is fogtok hallani."

Haryanto reméli, hogy a korábbi csapattársa, Wehrlein melletti szereplése növelni fogja értékét az autósportban. "Jól teljesítettem az első Formula 1-es szezonomban. Fel tudtam venni a versenyt Pascallal is, ami nagy szó, hiszen a Mercedes jövőbeli sztárjáról beszélünk. Ebből adódóan úgy gondolom, meg tudtam mutatni, mi is rejlik bennem - jövőre nagyon szeretnék visszatérni, és remélem, a döntés is megszületik hamarosan."

Haryanto a legjobb eredményét a Monacói Nagydíjon érte el, ahol a 15. pozícióban intette le a kockás zászló.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna