Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Hivatalos: Ricciardo és Bottas is Budapestre jön! Fotó: Red Bull Content Pool

Hivatalos: Ricciardo és Bottas is Budapestre jön! Kiemelt

Idén is igazi sztárkavalkád lesz a már-már hagyományossá váló, május 1-i Nagy Futamon: idén Daniel Ricciardo és Valtteri Bottas kápráztatja el Budapest utcáin a szurkolókat.

A Nagy Futam minden évben a motorsport egyik ünnepe, s az idén sem lesz ez másként. A világbajnoki címvédő Mercedes-istálló Valtteri Bottast, a hazánkban szintén rendkívül népszerű Red Bull-csapat pedig Daniel Ricciardót állítja csatasorba május 1-jén. Mindkét pilóta kétszer bemutatózik a Városháza Park – Andrássy út – Oktogon útvonalon, egyszer a délelőtti, egyszer pedig a délutáni programban.

„Az ilyen eseményeken tudunk igazán közel kerülni a rajongókhoz. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy eljusson egy nagydíjra, de itt, a városban bárki közelről is megtapasztalhatja, milyen a Formula–1, ráadásul itt olyan manőverekre is lehetőség nyílik, amelyekre a pályán sohasem: például lehet füstöltetni a gumikat” – nyilatkozta 2014-ben Daniel Ricciardo, miután életében először egy versenyautóval is végigszáguldhatott Budapest utcáin. A mindig mosolygós ausztrál most visszatér, s valószínűleg nem csak a nézők szívét dobogtatja meg, hanem ő is új élményekkel gazdagodik.

A Nagy Futam május 1-jén 10.00 órakor kezdődik, és 16.30-ig tart, s természetesen a Formula–1-eseken kívül ismét felvonul rajta a technikai sportok színe java, de erről bővebben később...

 

Forrás: Hungaroring.hu