Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Horner szerint a Mercedesnek jövőre komolyan számolnia kell a Red Bullal Fotó: Red Bull (Mark Thompson/Getty Images)

Horner szerint a Mercedesnek jövőre komolyan számolnia kell a Red Bullal

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner úgy látja, hogy a Mexikói Nagydíj egy kiváló példa volt arra, hogy a Red Bull valóban egyre közelebb lopódzik a Mercedeshez.

A Red Bull már Szingapúrban is megszorongatta a német istállót, illetve míg a Maláj Nagydíjon Daniel Ricciardo diadalmaskodott, addig Mexikóban Max Verstappen okozott fejfájást Nico Rosbergnek.

"Már alig várjuk a hátralevő két versenyt, és nagyon biztató számunkra, hogy egyre közelebb férkőzünk a Mercedesekhez" - mondta Horner. "Az, hogy Max Nico nyomába tudott eredni és folyamatos nyomás alatt tudta tartani, egy nagyon jó hír nekünk.

Fokozatosan lefaragjuk a hátrányunkat és egyre halványabb az a határvonal, amely elválaszt minket a Mercedesektől, ami nem csak azt jelenti, hogy idén vagyunk jó formában, de biztató a 2017-es szezonra nézve is."

Mivel Ricciardio a Mexikói Nagydíjon végül a harmadik helyet szerezte meg, ezzel bebiztosította magát a bajnoki tabellán, és a két mercedeses pilóta mögött a harmadik pozíciót foglalja el. "Örülök, hogy Daniel biztosította a harmadik helyét a bajnokságban, kiváló éve van, megérdemli.

Daniel és Max ragyogóan működnek együtt, nyomják egymást előre, mindemellett folyamatosan emelik a lécet, amit rendre megugranak" - mesélt röviden a két csapattárs viszonyáról Horner.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna