Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A történtek után vajon milyen lesz Kvyat és Verstappen kapcsolata...? A történtek után vajon milyen lesz Kvyat és Verstappen kapcsolata...? Fotó: Red Bull Content Pool

Hosszabb távra tervez Verstappennel a Red Bull Kiemelt

Délelőtt óta attól hangos a sportsajtó, hogy Max Verstappen és Daniil Kvyat helyet cserélt - előbbi a Red Bullnál, míg utóbbi a Toro Rossónál fog ezentúl versenyezni.

Kvyat az utóbbi versenyeken nem hagyta magát és keményen beleállt a csatákba - ennek köszönhetően olyan versenyzőket is magára haragított, mint az ex-Red Bullos Sebastian Vettel. Habár lazasága sokak számára szimpatikus volt, a csapatnál nem tolerálták a fiatal orosz lázadását és egy komoly döntésre szánták el magukat Hornerék: Max Verstappent ültetik be az "anyacsapathoz", míg a junior istállóhoz visszatérhet Daniil Kvyat.

"Max bebizonyította, hogy egy kiemelkedő fiatal tehetség. A Toro Rossónál nyújtott teljesítménye lenyűgözött minket és örülünk annak, hogy lehetőséget kaphat arra, hogy a Red Bullt vezesse" - nyilatkozta a helycserével kapcsolatban az istálló csapatfőnöke, Christian Horner.

Max édesapja, a korábbi Forma-1-es versenyző, Jos Verstappen elmondta, hogy nagyon örülnek a lehetőségnek. "A célunk az volt, hogy Max egyszer egy topcsapatnál versenyezhessen és ez már most valóra vált. A Red Bull hosszútávon tervez vele, ami számunkra rendkívül fontos."

Természetesen az érintett is nagyon örül a hirtelen ölbe pottyant lehetőségnek. "Máris elérkeztem a következő lépéshez a karrieremben relatív rövid idő alatt. Szeretném megköszönni Dr. Helmut Markónak és Christian Hornernek, hogy bizalmat szavaztak nekem. Megragadom a lehetőséget és a lehető legtöbbet igyekszem tanulni a mezőny egyik topcsapatától, a Red Bulltól" - nyilatkozta az ifjabbik Verstappen.

Média

Utoljára frissítve: csütörtök, 05 május 2016 20:02
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna