Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Kanadában is a lila a favorit

Kivétel nélkül, az összes Forma-1-es versenyző az ultralágy abroncsokból választotta a legtöbbet a Kanadai Nagydíjra. Érdekesség, hogy a Ferrari több szett ultralággyal készül, mint a két másik nagy rivális, a Mercedes és a Red Bull.

A Pirelli a 2017-es szabályváltozások miatt a szezon első öt versenyén meghatározhatta azt, hogy melyik abroncsból mennyit oszt ki a csapatoknak, azonban a Monacói Nagydíj óta a versenyzők újra 10 abroncsot szabadon választhatnak a 13 szett közül.

Monte-Carlóban az egyértelmű favorit az ultralágy volt, és ez a Kanadai Nagydíjon sem lesz másként, és a pilóták legalább hét szettet választottak a lila jelölésű keverékből.

A McLaren választása a "legagresszívabb", mivel összesen 10 szett ultralágyat rendeltek versenyzőnként, utánuk jön a Ferrari kilenc, majd a Mercedes, a Toro Rosso és a Force India nyolc szettel.

A szuperlágyakra egytől öt, míg a lágyakra egytől három szettig esett a pilóták választása.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna