Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
King felkészülten várja a lehetőséget Fotó: Facebook (Manor Racing)

King felkészülten várja a lehetőséget

A Manor fejlesztőpilótája, Jordan King elég felkészültnek érzi már magát ahhoz, hogy a Forma-1-ben versenyezzen. A brit autóversenyző azután nyilatkozott így, miután a Brit Nagydíj utáni teszten ismét volt lehetősége bizonyítani.

King jelenleg a GP2-ben versenyez, azonban nem ez volt az első F1-es élménye: tavaly, az Abu-Dhabi teszten, illetve a barcelonai szezonközi teszten is volt lehetősége autóba ülni.

A 22 éves pilóta a szerdai tesztnapon 70 kört teljesített - ami több, mint egy versenytáv - s a tizedik legjobb időt ő futotta. "Igen, úgy érzem, hogy készen állok" - kezdte King a GPUpdate.net-nek adott nyilatkozatát. "A tavalyi Abu-Dhabi teszt után jól éreztem magam, hiszen sikerült feljebb lépnem, a királykategóriába. Akkor azonban még nem álltam volna erre készen, azonban idén mindent megteszek azért, hogy bebizonyítsam: megértem a feladatra. A teszteken részt vettem, szerintem pedig jó munkát végeztem és remélem, hogy ezt a csapat is így látja. Miután a GP2-ben két győzelmet is arattam úgy érzem, hogy ez pluszpontokat jelent a nevem mellett. Szerintem ha a GP2-ben jól teljesítek, akkor ez adhatja nekem a legtöbbet ahhoz, hogy hamarosan a Forma-1 rajtrácsán is bemutatkozhassak."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna