Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

"Kubica már nem alkalmas az F1-re!"

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali szerint Robert Kubica már soha nem fog visszatérni a királykategória mezőnyébe.

 A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali szerint Robert Kubica már soha nem fog visszatérni a királykategória mezőnyébe.

A lengyel versenyző 2011-ben szenvedett súlyos ralibalesetet. Azonban Kubica a majdnem halálos kimenetelű balesete után nem adta fel és amint tudott, pilótaülésbe pattant és ismét a pályákat kezdte szelni. Sokan várják a Forma-1-be való visszatérését, a 28 éves versenyzőnek is voltak olyan nyilatkozatai, ahol elmondta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy hamarosan ismét a legjobbak között versenyezzen. Ám már erre nem mindenki lát sok esélyt.

A Ferrari figyelemmel kíséri a lengyel pályafutását a balesete óta, de Stefano Domenicali elmondta, hogy nem lát esélyt arra, hogy Kubica a jövőben a Forma-1-ben versenyezzen. "Kubica fizikális problémáival bizonyos szituációk, amelyek megfelelő reakciót igényelnek, gondot okoznának a számára. Igazán kár érte!" - vélekedett az olasz szakember.

Utoljára frissítve: péntek, 30 október 2015 08:35
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna