Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kubicával együtt megy a szponzor is Fotó: Williams Racing

Kubicával együtt megy a szponzor is Kiemelt

A lengyel olajcég, a PKN ORLEN hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy Robert Kubica távozásával felbontja a ROKiT Williams Racinggel kötött szerződést a szezon végén - ez azonban nem jelenti azt, hogy a vállalat teljesen el fog tűnni a Forma-1-ből.

"A PKN ORLEN jelenléte a Formula 1-ben kézzelfogható előnyöket hozott a cég imázsa és üzlete számára" - fogalmazott a kiadott közleményben Daniel Obajtek, a vállalat elnök-vezérigazgatója. "Amikor belevágtunk a közös együttműködésbe Roberttel, akkor kijelentettük, hogy a körülményektől függetlenül mellette fogunk állni, ezért ő továbbra is az ORLEN csapat tagja marad. Jelenleg Roberttel a következő évi, mindkét fél számára előnyös lehetőségeken gondolkodunk. Azonban továbbra is szándékunk a Forma-1-ben maradni, erősítve ezzel is az ORLEN márka nemzetközi megismertetését, különösen azokon a piacokon, ahol kiskereskedelmi hálózatunkat működtetjük."

A közleményben kitérnek arra is, hogy a cég már megkezdte a tárgyalást más csapatokkal, hiszen fontos számukra a királykategóriában való jelenlét, ugyanis - állításuk szerint - a kommunikációs-, és közösségi médiás kampányuk 2018 novemberétől egészen 2019 augusztusáig 152 millió interakciót generált.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna