Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kvyat Ricciardót is magára haragította Fotó: Red Bull (Mark Thompson/Getty Images)

Kvyat Ricciardót is magára haragította Kiemelt

Daniel Ricciardo úgy érzi, hogy csapattársa, Daniil Kvyat egy bocsánatkéréssel tartozik neki.

A Red Bull fiatal orosz pilótája a hazai közönség előtt elég hamar bonyodalmakba keveredett, hiszen már az első kör második kanyarjában sikerült összeütköznie Sebastian Vettelel - azonban nem csak a Ferrari német pilótájának okozott ezzel fejfájást, hiszen a "buliban" több autó is találkozott, aminek Ricciardo is kárát látta. Az ausztrál ezután kénytelen volt kiállni a bokszba, majd a 11. helyről folytathatta a versenyt.

"Ha szabad így fogalmaznom, igazából egy bocsánatkérést várnék Kvyattól - úgy gondolom, hogy ezek után egy pár embernek legalább ennyivel tartozik.

Az én autómon is sok sérülés keletkezett, ami miatt ki kellett mennem a bokszba, így gumitaktikát is váltottunk, de a közepes keverékek nem működtek valami jól. Sajnos e miatt ebből a versenyből még igazán tanulni se tudtunk, hiszen nem tudjuk, hogy milyen volt a valódi sebességünk" - nyilatkozott az Orosz Nagydíj után kissé felpaprikázott Ricciardo.

Utoljára frissítve: hétfő, 02 május 2016 19:24
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna