Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kvyattal telefonon közölték a rossz hírt Fotó: Red Bull / Dan Istitene (Getty Images)

Kvyattal telefonon közölték a rossz hírt Kiemelt

Daniil Kvyat elmondta, hogy sokként érte a "lefokozása", miszerint a Red Bulltól kénytelen visszamenni a junior csapathoz, azaz a Toro Rossóhoz - azonban ennek ellenére nem hajlandó változtatni a versenyzési stílusán.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a vezetőség döntése értelmében Max Verstappen és Daniil Kvyat helyet cserélt, így a fiatal holland lesz ezentúl Daniel Ricciardo csapattársa.

A Spanyol Nagydíj csütörtöki napján a sajtó munkatársai mikrofonvégre tudták kapni Kvyatot, így a történtek óta először ő is nyilatkozott, és elmondta álláspontját a meglepő fordulattal kapcsolatban.

"Sokkolt a hír. Én mindig így viselkedtem a versenypályán, és ez a jövőben sem fog változni. Tizenhét verseny van hátra, visszajöttem a Toro Rossóhoz, ahol 2014-ben versenyeztem. Nagyon kedvelem a srácokat, és kedvesen fogadtak, amiért én nagyon hálás vagyok.

Nagyon pozitív a hangulat a csapatnál, a maximumot fogom kihozni magamból a pályán, és ott is fogom a válaszaimat megadni."

A 22 éves orosz azt is elmondta, hogy maga Helmut Marko telefonált neki, hogy közölje vele a hírt. "Moszkvában voltam, feküdtem a kanapén és néztem a tévét, amikor csörgött a telefonom és Helmut azt mondta: 'hello, egy hírünk van számodra'.

Megközelítőleg húsz percet beszéltünk, magyarázatot kaptam minden kérdésemre, megtudtam rengeteg érdekes részletet, amit megtartok magamnak.

Miután befejeztük a hívást, visszamentem, ledőltem és néztem tovább a Trónok harcát."

Utoljára frissítve: csütörtök, 12 május 2016 19:22
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna