Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Las Vegas is a célpontban

A Forma-1 új tulajdonosai, a Liberty Media képviselői ismét hangsúlyozták, hogy a jövőben szeretnék bővíteni az F1-es versenynaptárat, amiben reményeik szerint Las Vegas is helyet kaphat majd éjszakai versenyként.

A Liberty 2017 elején fejezi be a hivatalos átvételt, azonban már öt új, lehetséges versenyhelyszínen gondolkodnak.

Az új elnök, Chase Carey már korábban is nyilatkozta, hogy szívesen látná a versenynaptárban Los Angelest, New Yorkot és Miamit, míg a Liberty vezérigazgatója, Greg Maffei most Las Vegasszal is kiegészítette a kívánságlistát. "Különösen szimpatikus számomra az az ötlet, hogy Las Vegasban rendezzünk éjjeli versenyt" - idézte Maffeit a Reuters hírügynökség.

A Forma-1-es csapatok korábban már többször jelezték, hogy a 21 versenyes naptár is megterheli a büdzséjüket, azonban Maffei szerint a több futam igenis kifizetődő lehet. "Természetesen van egy limit, hogy mennyit engedhetsz meg, azonban várható, hogy minimálisan, de növekedni fog a versenyek száma. Lesz egy általános érdeklődési vonal akkor, ha egy bizonyos pontig megemeled a futamok számát. Az FIA, a csapatok és mi is több pénzt teremtünk elő" - nyilatkozta az üzletember.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna