Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Lowe pontokban gazdag hétvégében reménykedik Fotó: Facebook (Williams Martini Racing - Glenn Dunbar/LAT)

Lowe pontokban gazdag hétvégében reménykedik Kiemelt

A Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe úgy véli, hogy a csapat mindkét versenyzője pontot szerezhet a hétvégén sorra kerülő Spanyol Nagydíjon.

Felipe Massa Ausztráliában és Bahreinben egyaránt a hatodik helyen végzett, azonban Kínában kevésbé tudta már felvenni a versenyt a brazil, míg Oroszországban a kilencedik helyen intette le a kockás zászló. Massa csapattársa, az újonc Lance Stroll azonban még nem szerzett pontot, habár Szocsiban igencsak közel volt hozzá, hiszen a 11. helyen végzett.

Lowe szerint a hétvégi Spanyol Nagydíjon mindkét pilótának reális esélye van a pontszerzésre, s úgy tippel, hogy a williamses versenyzők a középmezőnyben fognak harcolni a pontokért. "Általában ez az az idő, amikor elhozzuk a legnagyobb frissítéseket az autókra, ami ebben az évben még nagyobb jelentőséggel bír az új aerodinamikai szabályoknak köszönhetően" - nyilatkozta Lowe.

"Magát a pályát jól ismerjük, hiszen itt fejeztük be a szezon előtti teszteket is."

"Ez a pálya rendkívüli kihívást jelent az autó teljesítményének tesztelésére, különösen az aerodinamikára a 3-as és a 9-es kanyarban, valamint a harmadik szektor a felfüggesztést teszi leginkább próbára."

"Oroszországban nem szereztünk annyi pontot, amennyit szerettünk volna, de láttuk az autóban rejlő lehetőségeket, éppen ezért célunk, hogy mindkét autónkat pontszerző helyen intse majd le a kockás zászló."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna