Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Ma 49 éves Michael Schumacher Fotó: Mercedes / Steve Etherington

Ma 49 éves Michael Schumacher Kiemelt

A hétszeres világbajnok ma 49 éves, viszont ezt a napot is beárnyékolja az állapotát övező rengeteg kérdés.

A Forma-1 egyik legnagyobb legendája, Michael Schumacher ma tölti be a 49. életévét. A Ferrari egykori versenyzője négy évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben, az esettel pedig akkor bővebben is foglalkoztunk.

Azóta pedig alig érkeznek hiteles, pontos információk az ex-versenyző állapotáról. Igaz, 2016-ban volt arra egy konkrét, nagy port kavart próbálkozás, hogy tájékoztassák a nyilvánosságot és a szurkolókat Schumacher állapotáról, de ez nem nevezhető jóindulatúnak: a család "barátja" egy látogatás alkalmával titokban lefotózta az öntudatlanul fekvő legendát, majd nem sokkal később felkereste a legnagyobb lapokat azzal az "üzleti lehetőséggel", hogy 1 millió fontért (körülbelül 350 millió forint) eladja a képet. A lehetőségre egyik médium sem volt nyitott, a "barát" ellen pedig megtették a szükséges jogi lépéseket.

Az eset után Schumacher menedzsere, Sabine Kehm is megszólalt, aki akkor hangsúlyozta, hogy a bajnok állapota nem tartozik a nyilvánosságra és ehhez az állásponthoz tartani is fogják magukat.

Egykori csapatfőnöke, Jean Todt tavaly év végén annyit mondott, hogy Schumacher tovább harcol, majd azt a titkot is elárulta, hogy az F1 eddigi egyetlen hétszeres bajnoka mindig kételkedett a képességeiben.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna