Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Magnussen korán örült? Fotó: Renault Sport Formula One Team

Magnussen korán örült?

Habár Kevin Magnussen nem sokkal a vasárnapi balesete után Twitteren közölte, hogy szurkolói számíthatnak rá az Olasz Nagydíjon, azonban a helyzet közel sem ilyen egyszerű: a Renault pilótájának még megannyi orvosi vizsgálaton kell átesnie.

A 23 éves dán pilóta bal bokája a hatalmas balesetben megsérült, miután elvesztette az uralmát az RS16 fölött, s teljes erővel becsapódott a Raidillonnál lévő gumifalba.

Az eset után Magnussent azonnal a Verviers-ben lévő közeli kórházba szállították kivizsgálásra, s egy pár órával később már utazott is haza, Dániába. "Sokkal jobban érzem magam, ami egy jó hír. Rengeteg vizsgálaton estem már át, amely be is bizonyította, hogy elég jól vagyok ahhoz, hogy Monzában rajthoz álljak, és én magam is biztos vagyok abban, hogy ott leszek" - nyilatkozta magabiztosan a francia istálló versenyzője.

Az utolsó szót azonban az FIA orvosai fogják kimondani csütörtökön, miután minden, szokásos eljárásnak eleget tettek.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna