Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Magnussen minél hamarabb bevetné az új motorokat Fotó: Facebook (Renault Sport Formula One Team)

Magnussen minél hamarabb bevetné az új motorokat

Kevin Magnussen szeretné, ha a Monacói Nagydíjon a Renault már bevetné az új erőforrását, de tisztában van azzal, hogy ez a döntés nem rajta múlik.

A barcelonai első tesztnapon a franciák új motorját először a Renault tartalék- és fejlesztőpilótája, Esteban Ocon, illetve a Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo próbálhatta ki, majd mind a ketten ugyanazon véleményen voltak: a Renault egy újabb lépést tett előre.

Magnussen a szerdai teszten ismerhette meg közelebbről az új erőforrást, majd az ebédszünetben elégedetten elmondta, hogy az új motorokkal a Renault egy igencsak sokoldalú nyereségre tett szert. Arra a kérdésre válaszolva, hogy szeretné-e, hogy a monacói vagy kanadai futamon már bevetésre kerüljön az új elem, így felelt: "Határozottan igen. Szeretném, de ezt a döntést nem én hozom meg.

Jobb a vezethetősége, és több erő van benne, habár nehéz pontosan meghatározni, hogy milyen gyorsan mész az egyenesekben. Ezt 330 vagy 333 km/óránál lehetetlen megmondani, de erre vannak az adatok."

Utoljára frissítve: szerda, 18 május 2016 14:03
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna