Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Magnussen nem vár sokat az idei kvalifikációktól

Kevin Magnussen elfogadta, hogy idén az időmérőkön a Renault nem fog jól teljesíteni.

Oroszországban Magnussen megszerezte a Renault idei első pontjait, miután a hetedik helyen intette le a kockás zászló, azonban sem neki, sem pedig csapattársának, Jolyon Palmernek nem sikerült idén a Q3-ba bejutniuk.

A 23 éves dán pilóta elmondta, hogy a Renault most issza meg a levét a Lotus hiányos fejlesztéseinek.

"Úgy tűnik eddig, hogy az időmérő a gyenge pontunk. Ez csak egy dolog, amin még dolgoznunk kell, de korántsem az egyetlen, le vagyunk maradva egy csomó különböző területen és összességében kell fejlődnünk.

Egy olyan autónk van, amit az elmúlt évben nem fejlesztettek folyamatosan, szóval össze kell szednünk magunkat, de mindemellett türelmesnek is kell lennünk azzal egy időben, hogy megpróbáljuk a többiekkel is tartani a lépést.

Az Orosz Nagydíjon elért eredmény is azt mutatja, hogy képesek vagyunk a pontszerzésre, és bármi történik, keresnünk kell a kihasználható lehetőségeket."

Utoljára frissítve: péntek, 13 május 2016 10:13
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna