Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Maldonado visszatér Kiemelt

Pastor Maldonado menedzsere, Nicolas Todt ma délelőtt elmondta, hogy venezuelai "védence" lelkesen készül 2017-re, ugyanis szánt szándéka, hogy a következő évben a királykategória rajtrácsára újra felállhasson.

Tegnap Maldonado hivatalosan is megerősítette, hogy nincs szerződése 2016-ra, miután Kevin Magnussennel és Jolyon Palmerrel vág neki a Renault az aktuális szezonnak.

"Nem adtuk fel, a célunk továbbra is az, hogy Pastor az F1-ben szerepeljen. Minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy megtaláljuk a visszautat a Forma 1-be - reméljük, ez már jövőre teljesül"- nyilatkozta Todt a Motorsport.com újságírójának, majd hozzátette: "Ami az idei versenyszezont illeti, még korai lenne bármiről is beszélni."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna