Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Malja fogja a Hungaroringen vezetni a Saubert Fotó: Sauber F1 Team

Malja fogja a Hungaroringen vezetni a Saubert Kiemelt

A Formula 2-ben versenyző Gustav Malja lehetőséget kap a Saubertől a hungaroringi szezonközi teszten, augusztusban.

A Sauber versenyzői, Marcus Ericsson és Pascal Wehrlein még a múlt hónapban, Bahreinben kaptak lehetőséget a tesztelésre, ebből adódóan a Saubernek egy tapasztalatlan versenyzőt kellett "behívnia" a hungaroringi tesztre.

A 21 éves Malja tavaly a 13. helyen végzett a GP2-ben a Rapax pilótájaként, idén viszont már a Racing Engineering csapat tagjaként harcol a pontokért, és jelenleg a kilencedik helyet foglalja el a Formula 2-es bajnokságban.

"Az a lehetőség, hogy egy Forma-1-es autót vezethetek, rendkívül izgalmas számomra, és egy gyerekkori álmom válik valóra" - nyilatkozta a fiatal versenyző, aki mindkét nap a C36-Ferrari volánja mögé pattan majd. "Alig várom már, hogy megtapasztalhassam ezt az érzést, biztos vagyok benne, hogy nagyon szürreális pillanat lesz."

"Minden tőlem telhetőt megteszek majd, hogy a legtöbbet hozzam ki mindkét tesztnapból, és tanuljak annyit, amennyit csak lehetséges."

"Szívből jövő köszönetemet szeretném kifejezni a Saubernek, hogy adtak számomra egy ilyen fantasztikus lehetőséget."

A második szezonközi teszt a Magyar Nagydíj után, kedden és szerdán kerül majd megrendezésre.

Utoljára frissítve: kedd, 30 május 2017 16:05
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna