Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Mallya utasította a csapatát: koncentráljanak a negyedik hely megszerzésére! Fotó: Sahara Force India

Mallya utasította a csapatát: koncentráljanak a negyedik hely megszerzésére!

A Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya rászólt csapatára, és megkérte őket: a stábtagok koncentráljanak inkább arra, hogy a szezon végén megszerezzék a konstruktőri bajnokságban a negyedik pozíciót és fókuszáljanak a két következő futamra, az Amerikai és Mexikói Nagydíjra.

Az indiai csapat még mindig komoly harcot vív a Williamsszel az összetett negyedik pozíciójának a megszerzéséért. A Force India jelenleg 10 ponttal vezet a brit alakulat előtt, miután az előző futamon mindkét pilótájuk pontszerző helyen végzett.

Mallya elismeri, hogy csapata teljesítménye igencsak biztató a jövőre nézve is, azonban ragaszkodik ahhoz, hogy tartsák is meg ezt a remek formát és továbbra is keményen dolgozzanak azon, hogy idén megszerezhessék az istálló eddigi legjobb eredményét.

"Közel vagyunk ahhoz, hogy maximalizáljuk a lehetőségeinket a futamokon - ez minden, amire a szezon ezen szakaszában még képesek vagyunk" - utalt Mallya a Maláj és a Japán Nagydíjon elért eredményeikre.

"Egy nagyon sűrű 'műszak' közepében vagyunk éppen, amikor is egy hónap alatt négy versenyünk van.

A motiváció és a hit megvan a csapatban, valamint az Észak-amerikai futam mindig a szezon csúcspontja.

Egy ilyen sűrű időszak alatt azonban különösen fontos, hogy összpontosítsunk: a határ a siker és a bukás között nagyon vékony, éppen ezért minden területen a maximumot kell nyújtanunk.

Büszke vagyok a munkánkra, és izgatottan várjuk az előttünk álló kihívásokat."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna