Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Marchionne számára is egyre vonzóbb a Formula E Kiemelt

Sergio Marchionne úgy fogalmazott, hogy habár a Ferrari név nem fogja követni a Mercedest a Formula E-be, azonban egy másik Fiat márkanévvel, mondjuk az Alfa Romeóval vagy a Maseratival a későbbiekben majd részt vehetnek az elektromos autóverseny kategóriában.

A Formula E egyre vonzóbb a nagyobb világmárkák számára is, ezt pedig megerősíti az a tény, hogy a Mercedes a 2018-as szezon végén kiszáll a DTM-ből és inkább a Formula E-re fogja átcsoportosítani az erőforrásait a 2019/2020-es szezontól kezdve.

A Ferrari elnöke már korábban hangsúlyozta, hogy a Formula E-ben még változásokra lenne szükség ahhoz, hogy a cégcsoport komolyabban elgondolkodjon a belépésen - az elnök legnagyobb mumusként egyébként a futam közbeni autócserét emelte ki.

Marchionne most azonban már úgy fogalmazott, hogy már számukra is elgondolkodtató a Formula E-ben való részvétel, azonban nem a Ferrari nevet vinné be oda, hanem a Fiat Chrysler Automobiles csoport egy másik ágát: az Alfa Romeót, a Chrysler-t, a Dodge-ot vagy a Maseratit.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna