Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Massa a dobogót célozza meg Fotó: Facebook (Williams Martini Racing)

Massa a dobogót célozza meg Kiemelt

A Williams brazil pilótája, Felipe Massa úgy gondolja, hogy a Szocsiban elért ötödik hely után reális cél lehet számára a dobogó Spanyolországban.

A 35 éves versenyző reméli, hogy a hétvégi Spanyol Nagydíj még több lehetőséget biztosít számára.

"E pálya tipikus jellemzője, hogy egy jó autó nagyon jól tud rajta teljesíteni, mert kicsit mindenből tartalmaz: a gyors- és a lassú kanyarok egyaránt megtalálhatóak rajta. Ha az autó itt jól teljesít, akkor valószínű, hogy a többi pályán sem lesz vele probléma.

Várom, hogy legyen egy jó versenyünk és remélem, hogy tudunk folyamatosan fejlődni. Nagyszerű lenne, ha hétvégén a dobogókért is harca szállnánk, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, ennek ellenére minden tőlünk telhetőt megteszünk."

Massa finn csapattársa, Valtteri Bottas is optimista a hétvégét illetően.

"Talán a barcelonai pálya az, ahol eddigi életem során a legtöbbet vezettem, hiszen a szezon előtti teszteket is itt bonyolítják le. Rengeteg rajongó szokott a Spanyol Nagydíjra kilátogatni, ezért is lenne jó, ha ennyi néző előtt jó eredményt tudnánk produkálni, főleg azért, mert a teszteken itt jól teljesítettünk."

Utoljára frissítve: kedd, 10 május 2016 20:10
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna