Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Massa a hiba ellenére bízik csapatában Fotó: Facebook (Williams Martini Racing)

Massa a hiba ellenére bízik csapatában

Felipe Massa továbbra is megbízik a Williams mérnökeiben - annak ellenére, hogy a pénteki első szabadedzésen piros zászlóval intették le a gyakorlást, miután a brazil defektet kapott. Mint kiderült, a problémát nem a gumik, hanem a rossz beállítások okozták.

A Williams már a második szabadedzésre korrigálta a problémát, így a brit istálló mindkét pilótája minden további probléma nélkül fejeként 34 kört tett meg a pályán.

"Javítottuk és megértettük. Az a legfontosabb, hogy a csapat definiálja a problémát. Bízom bennük" - zárta rövidre Massa.

"Már megoldottuk és újra a toppon vagyunk. Beszélgettem a mérnökökkel a második szabadedzés előtt, akkor részletesen elmondták a probléma okát. Kényelmesen éreztem magam az autóban. Megesik az ilyen" - nyilatkozta az eset kapcsán Valtteri Bottas.

Massa reméli, hogy a szombat pozitívabban fog telni számukra és azt is elárulta, hogy egy esős futam itt mindent felkavarna. "Közülünk még senki nem vezetett itt esőben. Mindenre fel kell készülnünk."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna