Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Még hosszú út áll a McLaren előtt Fotó: Facebook (Fernando Alonso)

Még hosszú út áll a McLaren előtt

Alonso hiszi, hogy a Kínai Nagydíjon gyűjtöttek annyi adatot, amennyi elegendő lesz ahhoz, hogy hamarosan felzárkózzanak a vetélytársakra.

A spanyol kétkiállásos taktikája ezúttal mindössze egy 12. helyre volt elég, azonban Fernando Alonso úgy gondolja, hogy a McLaren közepes teljesítménye segítségükre lesz abban, hogy a problémákat megértsék és tudjanak rajtuk javítani. "Részletesen meg kell vizsgálnunk azokat a területeket, ahol még fejlődnünk kell" - nyilatkozta a versenyt követően.

A kétszeres világbajnoknak most sem sikerült a pontszerzés, ennek ellenére nincs elkeseredve. "Ez volt az eddigi leghosszabb táv, amit az autóval megtettem ebben az évben. A téli tesztek alatt egyszer sem sikerült egyszerre 50 körnél többet megtennem, míg Ausztráliában közbejött a baleset. Még hosszú út áll előttünk, de azon vagyunk, hogy fejlődjünk."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna