Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Megkönnyítik a szurkolók dolgát Fotó: Red Bull Content Pool

Megkönnyítik a szurkolók dolgát Kiemelt

Úgy tűnik, hogy a nyári szünet alatt érkeznek a legizgalmasabb hírek - igaz, ez most nem a pilótapiaci mozgásról szól, sokkal inkább arról van szó, hogy a szurkolóknak jóval könnyebb dolguk lehet a szállodai szobák foglalását illetően a jövőben.

A Forma-1-es cirkusz egy szezon alatt 21 országot és 5 kontinenst "látogat meg". Azonban egy nemrég, a texasi Hotels for Hope booking céggel kötött szerződés nem csak a csapatok, a pilóták és a menedzsment, hanem a szurkolók számára is könnyebbé teszi a szálláskeresést és foglalást egy-egy versenyhétvégére. Ráadásul azok, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, részt vehetnek egy jótékonysági akcióban is, amelyet "RoomFunding"-nak hívnak - e kezdeményezés célja pedig az, hogy a gyerekek egészségesebb és boldogabb életet éljenek. Mindemellett a Hotels for Hope arra is lehetőséget kínál majd, hogy a felhasználók belépjenek a hűségprogramjukba, így kedvezményekben is részesülhetnek majd.

Michelle Brinton, a Forma-1 utazási menedzsere elmondta, hogy az új együttműködéstől azt várják, hogy a szurkolók számára szélesebb választék áll majd rendelkezésre a szállásokat illetően, illetve a foglalási és fizetési tranzakciók is jóval simábban mennek majd.

Utoljára frissítve: szerda, 15 augusztus 2018 12:00