Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
"Megmutatom mindenkinek mire vagyok képes!" Fotó: Peter Fox/Getty Images

"Megmutatom mindenkinek mire vagyok képes!"

A Toro Rosso versenyzője, Daniil Kvyat elmondása szerint eltökéltebb, mint valaha, és meg szeretné mutatni a közelgő Kanadai Nagydíjon, hogy még mindig van benne potenciál.

A fiatal orosz a hazai futama, az Orosz Nagydíj után lett menesztve a Red Bulltól, s a következő versenyek sem alakultak kedvezően Kvyat számára - azonban a pofonok úgy tűnik, hogy egy cseppet sem törték meg, sőt!

"A Monacói Nagydíj miatt érzett frusztráció már a múlté, mire hazaértem már csak a Kanadai Nagydíjon járt az eszem - viszont a verseny hatására elhatároztam, hogy megmutatom mindenkinek, mire is vagyok képes!

A montreali az a pálya, ahol az egyik rázókőröl a másikra ugrasz - rendkívül magasak, ráadásul rengeteg van belőlük. Nagyon sok trükkös sikánt rejt magában a pálya, ilyen például a 3-as és 5-ös, a 6-os és 7-es, a 8-as és 9-es, valamint a 13-as és 14-es - de persze ne feledkezzünk meg a méltán híres 'bajnokok faláról' sem!

Mindig szerettem itt versenyezni és egy jó hétvégére számítok, ki fogom hozni a legtöbbet magunkból - én magam, és a csapat is rendkívül pozitív."

Utoljára frissítve: kedd, 07 június 2016 15:46
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna