Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
"Mindent meg fogok tenni a honfitársaimért" Fotó: Facebook (Williams Martini Racing)

"Mindent meg fogok tenni a honfitársaimért"

Felipe Massa az egyik nyilatkozatában elárulta: minden tőle telhetőt el fog követni annak érdekében, hogy utolsó hazai versenyén felállhasson a dobogóra.

A 35 éves brazil pilóta igazi veteránnak számít a királykategóriában, hiszen már 15 éve versenyez a legjobbak között. Hazai futamán, a Brazil Nagydíjon eddig két győzelmet szerzett - 2006 és 2008-ban - míg 2007, 2012 és 2014-ben is felállhatott a dobogóra.

"Interlagos a hazám. Itt nőttem fel. Egy érzelmekkel teli utolsó futamra számítok ezen a csodálatos pályán. Minden egyes kört szeretnék élvezni, és remélem, hogy majd egy jó eredménnyel zárhatom a futamot.

Kétszer nyertem Interlagosban, míg ezen kívül számos alkalommal álltam a dobogón - és remélem, hogy most erre ismét képesek leszünk. Nem lesz egyszerű, de mindent meg fogok tenni a honfitársaimért és Brazíliáért" - mondta Massa.

Utoljára frissítve: kedd, 08 november 2016 20:23
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna